Načítám...

Courant batoh Cross Pro XL červená

Nově navržený batoh založený na designu Cross Pro. Velice prostorný, skvělé uspořádání a barva rozeznatelná v terénu.

ID produktu: PSCPRDXL

Cena s DPH:
5 886.00 Kč
Cena bez DPH:
4 864.46 Kč
Dostupnost:
do 3 týdnů
Počet:
Ks
Výrobce:
COURANT
Informace o produktu

Courant batoh Cross Pro XL

Nově navržený batoh je založený na revolučním designu Cross Pro. Díky skvělému provedení je obsah batohu viditelný během několika vteřin. Barevné provedení batohu Cross Pro XL je dobře rozeznatelné v terénu. Díky velkému prostoru, který batoh Courant Cross Pro XL nabízí, si do něj můžete uložit například  postroje, lana a kování. Součástí balení je křížový pás.

Ve vnitřní části batohu je také kapsa přístupná z venkovní strany bez nutnosti otevření batohu, 2 kapsy na dokumenty, 6 postranních kapes, 2 řemínky pro přidržení lana a také upevňovací body pro karabiny. Ve vnější části batohu jsou 2 skládaci kapsy s elastickými popruhy na lahve nebo jiné předměty, 4 držáky s vysokou odolností, kapsa na dokumenty, odolné zipy, upevňovací sada pro přilbu a nastavitelné popruhy. Výhodou batohu je vysoká ochrana zařízení, minimální ztáta předmětůúspora času při jejich následném hledání.

Parametry Courant Cross Pro XL:
Velikost batohu: 75 l
Materiál: vysoce odolná tkanina 1680D
Barva: červená

Dále můžete také zakoupit vak na lano Courant Cross Rope Light, který lze připnout dovnitř batohu. Menší verzí batohu Courant Cross Pro XL je Courant taška Cross Pro

 Video: představení batohu Courant Cross Pro XL:

Hodnocení
Průměrné hodnocení 0/5
Hodnoceno 0x
  • 1 0x
  • 2 0x
  • 3 0x
  • 4 0x
  • 5 0x

Zatím nikdo nehodnotil, buďte první!

Vaše hodnocení zboží

1 - nejhorší, 5 - nejlepší

Poptávka